Tjänster inom vvs & bygg

Vi utför både större och mindre renoveringar och servicearbeten inom VVS och bygg. Bland annat installerar vi värmepumpar men även blandare för kök och badrum 

Kostnadsfritt hembesök / konsultation

Går du i tankar om att göra om i badrummet eller i köket, tveka inte att höra av er så kommer vi gärna på ett hembesök så vi kan gå igenom mer i detalj vad du vill ha för VVS-hjälp. På ett hembesök går vi igenom vad du vill ha hjälp med och sedan så tar jag fram en offert på det jobbet till nästa dag.

Värmepump

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med värmepumpar av olika slag. Har du exempelvis hus och vill installera en värmepump eller byta till en annan slags värmepump, vare sig det är luftvärmepump eller bergvärmepump, installerar vi pumpen åt dig och ser till att allting fungerar som det ska. Vi ser även till att serva värmepumpen så att dess skick och prestanda upprätthålls. Vi kan allt om värmepumpar, så har du några frågor om värmepumpar är du varmt välkommen att kontakta oss då vi alltid har en lösning för dig! Svahn's Rör AB har kylcertifikat.

VVS

Vi utför alla olika typer av VVS-arbeten inom värme, vatten och sanitet i Uppsala och dess närområde. Vi utför renoveringar men även större service- samt reparationsarbeten inom VVS, så vare sig avloppssystemet behöver högtrycksspolas, om avloppet läcker eller om köksblandaren behöver bytas, tar vi på oss jobbet och utför det med hög kvalitet och kundnöjdhet i fokus. Med detta i åtanke utför vi även bortforsling av bland annat toalettstol eller andra berörda delar så att du slipper göra det besväret. Vi utför även konfigurering av styrsystemet för värmen.

Bygg | Köks- och badrumsrenovering

Vi erbjuder köks- och badrumsrenovering. Du kan känna dig trygg i att lämna över jobbet till oss då vi har kompetensen och verktygen att utföra jobbet enligt de högt ställda kraven på kvalitet som finns på marknaden. Vi anordnar ett möte med dig där detaljer om renoveringsjobbet diskuteras mer djupgående, samtidigt som du har chans att få eventuella frågor besvarade. Vi ser till att ditt kök och badrum uppdateras och moderniseras efter gällande regler och standarder.